LogoDeKluivenduikers Polonaise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de club van 100

Alternatief carnavalsprogramma  

Carnaval staat alweer bijna voor de deur. Het wordt geen groots leutfestijn maar in afgeslankte vorm binnen de mogelijkheden gelet op de huidige regels. Dit jaar zijn geen Kroakeparty, opening, bonte avond, grote en kinderoptocht alsmede de Oos Jaas verbranding hierdoor helaas niet mogelijk. Ook de carnavalsmis en kroegentocht vinden geen doorgang.  

Omdat C.S. De Kluivenduikers het belangrijk vinden dat de Kraokebeentjes het carnavalsgevoel kunnen beleven, wordt op zaterdagmiddag 13 februari een speciale KLÚÚNTOCHT georganiseerd. Tijdens deze tocht gaan de kinderen in groepjes op pad en treffen in Den Hout op 11 plekken vreemde types aan die een leuke activiteit in petto hebben. De kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de Achthoek of woonachtig in Den Hout (wel in de basisschoolleeftijd) kunnen zich voor deze activiteit opgeven. Elk groepje heeft 1 ouder nodig als begeleider (niet meer ouders per groep i.v.m. de coronamaatregelen).   

Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk zaterdag 30 januari een mailtje naar D.meyvis@outlook.com. Vervolgens wordt een aanmeldformulier toegestuurd. 

Zondag 14 februari staat in de ochtend een corona proof ontbijt op de rol om de kater van het carnavalsgemis te verdringen en de ikwisnietdatjedatwiskwis online. Wanneer de mogelijkheden het toelaten, zal zondagmiddag een online loterij worden opgezet. Hierover volgt nog meer informatie. Hou de Facebook pagina van C.S. De Kluivenduikers hiervoor in de gaten, Instagram of de site www.kluivenduikers.nl. 

Uiteraard is en blijft het een programma onder voorbehoud. Naar gelang de tijdens de carnavalsdagen geldende regels kan dit nog wijzigingen ondergaan. C.S. De Kluivenduikers neemt de coronaregels in acht maar wil samen met u het carnaval beleven en vieren.